Over ons

De mensen achter Sponsorjouwclub.

Wij zijn een groep enthousiaste mensen, die zien dat er een prachtige mogelijkheid is voor verenigingen om extra sponsorinkomsten te genereren. Wij zijn zelf allemaal lid van een amateur sportvereniging en weten dat sponsorinkomsten heel belangrijk voor een vereniging zijn. Als u contact met ons opneemt dan spreekt u met Jos of met Roelant.

Wij zien dat grote clubs en zelfs sportbonden de marketingbudgetten en dus de sponsorinkomsten van bookmakers omarmen, denk hierbij aan de TOTO KNVB beker. Helaas merken de kleinere (sport)verenigingen hier niets van. Daarom hebben wij besloten om middels sponsorjouwclub.nl deze sponsorinkomsten voor alle sportclubs toegankelijk te maken.

Wij hebben al jaren contact met vele aanbieders van sportweddenschappen, maar deze aanbieders waren nog niet actief in Nederland. Tot 1 oktober 2021 mocht dit niet, vanaf nu dus wel! Doordat wij goede contacten hebben met deze bookmakers, kunnen wij goede afspraken maken met deze bookmakers over de sponsorinkomsten. Hierdoor kunnen wij ook goede afspraken maken met verenigingen en daardoor zorgen voor goede verdiensten.

Ons kantoor bevindt zich in Berlicum (Noord-Brabant) en u kunt ons op afspraak altijd bezoeken. Wij zijn natuurlijk ook bereid om naar uw vereniging te komen om een en ander toe te lichten. Persoonlijk contact zorgt voor een betere samenwerking!

Levenslang inkomsten voor je club.

Bijna te mooi om waar te zijn. Geen verplichtingen en dagelijkse inkomsten via een overzichtelijk systeem.

Meld mijn club aan!

Waarom nu? Er is nieuwe wetgeving!

2021 is het jaar dat de nieuwe wet Kansspelen op afstand in werking treedt. Deze wet biedt de mogelijkheid om extra sponsorgelden binnen te halen. De wet voorziet in vergunningen voor nieuwe aanbieders om sportweddenschappen aan te bieden. Naast de TOTO krijgt de consument meer keuze om bij andere bookmakers in te zetten op sportwedstrijden. De wedstrijden waarop ingezet kan worden veranderen niet, vaak betreft het de wedstrijden op de hoogste niveaus van hun sport.

Inzetten op sport, kan nu bij een bookmaker die jouw favoriete (amateur)club steunt. Deze nieuwe aanbieders staan onder strenge controle van de Nederlandse overheid. De controles zullen onder andere bestaan uit een zeer scherp preventiebeleid.

Dat is ook de reden dat we niet een banner van een bookmaker op een website van een club zullen plaatsen, maar een banner van Sponsorjouwclub.nl. Via een banner van sponsorjouwclub zal een geïnteresseerde speler naar een unieke clubpagina worden geleid. Op deze banner staat al 18+ speel bewust en na het openen van de unieke door ons gecreëerde clubpagina zal er nog een pop up verschijnen waar een bezoeker zal moeten bevestigen dat hij 18+ is en dat hij niet ingeschreven staat bij CRUKS. Op deze manier zorgen wij voor een veilige speelomgeving voor uw leden.

Wat is Cruks?

Cruks is de afkorting voor het centraal register uitsluiting kansspelen. In  dit register staan spelers die door een aanbieder of door zichzelf zijn aangemeld. Voor hen is het niet mogelijk om een fysiek casino te bezoeken of om mee te doen aan online weddenschappen.

Wet Kansspelen op afstand

 

De wet Kansspelen op afstand reguleert het online aanbod van kansspelen in Nederland en maakt het mogelijk dat de kansspelautoriteit onder strikte voorwaarden vergunningen verleent voor het aanbieden van online kansspelen op de Nederlandse markt. De wet heeft als doel kansspelverslaving te voorkomen, kansspel gerelateerde fraude en criminaliteit tegen te gaan en spelers te beschermen.

 

Ik heb nog vragen