Morado CF

Sponsor Morado CF door mee te spelen.

Zie hieronder hoe het werkt

Speel mee

Speel en verdien direct sponsorgeld voor Morado CF

Voor spelers die al gewend zijn om in te zetten bij de TOTO, kunnen dit nu doen bij een aanbieder van sportweddenschappen die Morado steunt. Ga je voor het eerst inzetten op een sportwedstrijd dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.

 • 1

  klik op een van de aanbieders- Maak een account aan

 • 2

  Ga naar de kassa- Stort een bedrag van minimaal €20,- op jouw account

 • 3

  Zoek een wedstrijd uit- Plaats komende tijd een inzet op een sportwedstrijd. De winst is natuurlijk voor jezelf

 • 4

  Je bent nu al sponsor- Onze club heeft nu al een mooi sponsorbedrag ontvangen!

 • 5

  Je blijft je club steunen- Zolang je speelt, extra inkomsten voor de club!

video-holder
left-hand right-hand

Deze bookmakers steunen Morado!

Bij deze aanbieders is het erg eenvoudig om een account aan te maken en je krijgt ook nog eens een stortingsbonus van 200%!

Door in te zetten bij deze bookmakers sponsor je *clubnaam*!

Meer over Morado CF

Morado CF is een studenten vereniging in Nijmegen die gezelligheid hoog in het vaandel heeft staan. Onze selectie teams spelen landelijk en dit brengt veel kosten met zich mee. Wij hebben ervoor gekozen om samen te werken met sponsorjouwclub.nl, omdat wij het belangrijk vinden dat we ook de topsport kunnen blijven aanbieden. Dat kan alleen als onze club financieel gezond is en sponsorjouwclub.nl is één van de mogelijkheden om financieel gezond te blijven.

We willen jullie niet aanzetten tot het inzetten op sportwedstrijden, maar als je dit al doet bij een andere bookmaker zoals de TOTO, dan vragen we je om te switchen naar één van de bovenstaande bookmakers. Op die manier krijgt onze club een mooi sponsorbedrag binnen!

€€€

Dit heeft jouw club al verdiend

Ook verdienen voor Morado? Meld je dan snel aan.

Sporten en gezelligheid vinden wij belangrijk. Sponsorjouwclub helpt mee om de financiële middelen te krijgen voor gezellige activiteiten en dit te combineren met breedte en topsport. Vertel leden, huisgenoten, ouders, vrienden en alumni over dit leuke initiatief!

Jurrian Leusink Penningmeester